Binnen 2 werkdagen verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75

Over ons

Mogen we jou laten blozen? Althans…
We willen jou natuurlijk geen ongemakkelijk, maar juist een lekker gevoel bezorgen.
Een gevoel van warmte en gelukzaligheid.
Dat is namelijk wat er gebeurt als je proeft van onze producten

Hopelijk proef je dan iets van de passie die wij – Annelie Jansen en Martin Blokvoort – in het bedrijf stoppen. Het is ook de wijze waarop Blooss Coffee & Tea in 2015 is ontstaan. Opgericht door en voor de echte koffie- en theeliefhebbers. Wat we daarmee bedoelen? Nou, neem onze thee. Die is puurder dan puur. Geen kunstmatige ingrediënten en zonder toegevoegde suikers.

De echte theedrinker experimenteert graag met smaken en kan zijn hart ophalen bij Blooss. Met tachtig keuzemogelijkheden bieden wij een ruim aanbod aan losse thee. Met wereldse, eigentijdse en soms ook gedurfde smaakcombinaties. Mooi om te zien én een streling voor je smaakpapillen. We dagen je uit om iets te proberen dat je uit de comforTEAzone haalt!

Ook bij onze koffie draait het om beleving en smaaksensaties en daar willen we zelf graag zoveel mogelijk invloed op uitoefenen. En dat kan ook dankzij onze eigen branderij. In eigen huis hebben we dus vat op het proces van branden en krijgen we de beste smaak uit de boon. Maar, we gaan zelfs een stapje verder. Of misschien: een stapje terug…
Want, we reizen bij tijd en wijle ook naar de oorsprong van onze koffiebonen. In ons geval Ethiopië. We bezoeken de koffiefarms en zien daar met eigen ogen hoe het proces verloopt: van aanplant van jonge koffieplanten naar de oogst van bessen, de droogprocessen en het meten van de kwaliteit.

Deze prachtige samenwerking is een verrijking voor Blooss. En het heeft bij ons persoonlijk gezorgd voor een nieuwe kijk op de verhoudingen in de wereld. We zijn er daarom nog meer op gebrand om een bijdrage  – hoe klein ook – te leveren aan een eerlijkere, duurzamere en dus betere wereld.

We vertellen je er graag meer over in onze winkel in Twello (bij Deventer).

Populaire categorieën

pexels-anna-pou-8330352

Ontdek onze thee smaken

Met ruim 80 soorten thee zit er altijd een smaak bij die bij jouw past.

AH3A6901

Vind jouw koffie

Van licht en fruitig, tot robuust en stevig. Wij hebben het voor iedere liefhebber.

koffiezakken

Onze koffiebranderij

Koffie branden is een kunst. En dit delen we graag met je. Bezoek onze branderij.

  • Kies je smaak intensiteit

  • Kies je gewicht

  • Sorteer producten