Binnen 2 werkdagen verzonden
Gratis verzenden vanaf € 75

Jouw eigen koffie

Misschien beschik je in jouw bedrijf al over koffiekopjes met bedrijfsnaam en -logo. Dat is natuurlijk al best wel stoer. Hoe cool is het als je daar nog iets moois aan kunt toevoegen. Ga jij gasten en medewerkers binnenkort verrassen met jouw eigen koffie?

Dat lijkt misschien een ver-van-mijn-bedshow, maar dat is het dus niet. Blooss Coffee & Tea maakt het mogelijk om deze droom gewoon te laten uitkomen. Dan denk je misschien alleen aan de vermelding van naam en logo op de koffiezakken, maar wij zetten graag nog een tandje bij. Je krijgt namelijk ook inspraak in de samenstelling van de koffie. Hoe mooi is het om in onze branderij in Deventer zelf mee te werken aan jouw eigen koffie!

Jouw eigen koffie. Het ziet er mooi uit, het is lekker en je levert ook nog een bijdrage aan een betere wereld. Onze koffiesmaken komen uit de hele wereld, maar we hebben zelf het initiatief genomen om koffieboeren in Ethiopië te steunen. Ook streven we naar duurzame productie en werken we samen met sociale werk- en ontwikkelbedrijven. Blooss is trots op z’n maatschappelijke betrokkenheid en die trots en dat enthousiasme willen we graag met je delen.

Dus, wanneer zet jij de stap naar eigen koffie voor jouw horecazaak, salon, koffiecorner of elk ander bedrijf dat waarde hecht aan gastvrijheid en een warm welkom?

Populaire categorieën

pexels-anna-pou-8330352

Ontdek onze thee smaken

Met ruim 80 soorten thee zit er altijd een smaak bij die bij jouw past.

AH3A6901

Vind jouw koffie

Van licht en fruitig, tot robuust en stevig. Wij hebben het voor iedere liefhebber.

koffiezakken

Onze koffiebranderij

Koffie branden is een kunst. En dit delen we graag met je. Bezoek onze branderij.

  • Kies je smaak intensiteit

  • Kies je gewicht

  • Sorteer producten